2011. május 28., szombat

Lengyel Tünde: Báthory Erzsébet - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Báthory ErzsébetA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A csejtei rém, Báthory Erzsébet (1560-1614) a ponyvairodalom és a popkultúra megunhatatlan alakja, aki Drakula vagy éppen Faust női párjaként vonult be vonult be az egyetemes kulturális emlékezetbe. De ki is volt valójában a kor egyik legnagyobb hatalmú arisztokratájának, a fekete bég Nádasdy Ferencnek az özvegye, és hogyan lett belőle az örök fiatalság titka után vágyakozó, fiatal lányok vérében fürdőző rettegett várúrnő. Ezekre a kérdésekre keresik a választ a kötet az olvasó legnagyobb szerencséjére ezúttal szakavatott szerzőpárosa. A korabeli forrásokat újra kézbe véve, eleddig nem használt dokumentumokat felkutatva kezdenek neki a perújrafelvételhez. Végső és megfellebbezhetetlen igazságot persze ők sem tudnak szolgáltatni, de olvasmányos és szerteágazó könyvük megidézi a 16-17. század fordulójának világát és a Báthory Erzsébet halálát követően megszülető legendáknak is nyomukba erednek. A két részből álló vaskos kötet első fele a korabeli társadalmi kontextust bemutatva rekonstruálja a történeti Báthory Erzsébet életét. A második rész középpontjában a vádakat megfogalmazó, tárgyaláshoz soha nem vezető, de több mint háromszáz tanút kihallgató, a maga nemében páratlan vizsgálat anyagára koncentrál. Megismerkedhetünk az ügy spiritus rectoraival és az is kiderül, hogy bő kétszáz év elteltével, a 18. században ki teremti meg a csejtei rém figuráját. A bőséges jegyzetanyaggal, fekete-fehér képekkel és függelékkel kiegészített (2009-ben szlovák és cseh nyelven is megjelent) kiadványt népszerű témája, olvasmányos, ugyanakkor szakszerű és friss előadásmódja okán - széles körbe érdemes ajánlani. Az Ünnepi Könyvhét kiadványa. ISBN: 978-963-643-168-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 870 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:10
. Lengyel Tünde: Báthory Erzsébet - Jelenlegi ára: 2 870 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése