2012. március 3., szombat

KUDZU+B6 Kapszula Harmónia amely belülről fakad - Jelenlegi ára: 2 930 Ft

A harmónia amely belülről fakad! A kudzu hatásai: - Befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra. - Csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást. - Általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat. - Méregtelenítheti a belső szerveket, különös tekintettel a májra. - Csökkentheti az inzulinrezisztenciát. - Segíthet a változókor tüneteinek enyhítésében. -segít a dohányzás leszokásában
Kudzu - A harmónia amely belülről fakad!
100 db-os.
A növény története: A kínai orvoslás évszázadok óta használja a növényt gyógyászati célokra. Az Egyesült Államokba csak 1876-ban került a kudzu, mint dísznövény. A múlt század nyolcvanas éveinek végén kezdték az amerikai tudósok vizsgálni a Kudzut és fedezték fel kiemelkedő tulajdonságait gyógyászati szempontból. Tudományos vizsgálatok: 1989-ben az Észak-Karolinai Egyetem tudósainak jelentésében az állt, hogy a kudzugyökér stabilizálja az idegrendszert. Később bebizonyították, hogy a kudzu befolyásolja az agy szerotinin- és dopamintermelését. Ezek a hormonok az idegrendszerrre hatnak úgy, hogy biztosítják a folyamatos ingerületvezetést. A dopamin és szerotonin felelős a kedélyállapotért is. Ezeknek a hormonoknak a hiánya szélsőséges hangulatokat idéz elő - a túlzott agresszivitástól kezdve a gyakori idegösszeomlástól át a depresszióig. A kudzunak hatására a szerotonin és a dopamin hosszabb ideig marad a keringési rendszerben, és természetes módon stimulálja agyunk jutalmazó rendszerét.
removed
Kutatók szerint a daidzein hatása megközelíti egy nagyon fontos hormon, az ösztrogén hatását. Ösztrogénhiány menopauza idején lép fel nőknél.
Az 1990-es évek végén japán tudósok észrevették, hogy a kudzu enyhíti ezen kellemetlen tüneteket.
Egy 2000-ben végzett kutatás eredményei szerint a daidzein csontépítő sejtekre való pozitív hatását írják le.
Az 1990-es években kezdett kutatások a kudzuban található izoflavonoidokkal kapcsolatban arra mutatnak, hogy a genisztein védő hatású lehet a prosztata- és mellrákkal szemben. Vizsgálatok előzetes adatai azt mutatják, hogy a kudzuban található puerarin, javíthat a cukorbetegek inzulin rezisztenciáján.
A Kudzu vasban és más ásványi anyagokban (nátrium, kálcium) gazdag, valamint szénhidrátokat (főleg keményítőt) tartalmaz, ezért több benne az energiát adó kalória, mint a mézben.
A kudzu a méreganyagokkal terhelt máj működésének segítésében, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, fejfájás, izomfájdalom, helytelenül működő idegrendszer, a szervezet általános kimerültsége és gyengesége esetén szintén hatékonynak bizonyult.
A kudzu hatásai: - Befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra.
- Csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást.
- Általánosan javíthatja a közérzetet, erőt adhat.
- Méregtelenítheti a belső szerveket, különös tekintettel a májra.
- Csökkentheti az inzulinrezisztanciát.
- Segíthet a változókor tüneteinek enyhítésében. -segít a dohányzás leszokásában
Hatóanyagai: Tartalmaz, számos hasznos izoflavonoidot, beleértve daidzeint (gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatás) és genisteint (leukémia ellenes hatás).
Ezen kívül egyedülálló puerarin forrás. A kudzu gyökér vegyületei befolyásolhatják az ingerületátvivő anyagok hatását (pl. szerotonin, GABA).
Napi 1-2 kapszula ajánlott.



Jelenlegi ára: 2 930 Ft

Az aukció vége: 2012-03-20 16:27
. KUDZU+B6 Kapszula Harmónia amely belülről fakad - Jelenlegi ára: 2 930 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése