2011. május 9., hétfő

Cirkónia Esküvői Karikagyűrű 18K Aranyozott Gyűrű - Jelenlegi ára: 2 950 Ft


Szállítás: fizetés után kb 2-3 hét.
Az ékszer nincs készleten, egyedi méretre készíttetjük!
Postaköltség: 450 Ft Ha több terméket vásárol egyszerre, akkor csak az első termék postaköltségét kell fizetnie a második és afeletti már INGYENES!
Cubic Cirkónia Esküvői 18K Arany Bevonatos Gyűrű
Kódszám: BRIL53
Kő: Round csiszolású Cubic Cirkónia
Anyaga: nikkel mentes fém, 18K fehér arany bevonattal
Kő mérete: 6mm x 6mm
Alkalmi viselet
Rendelhető méretek:
51-56 (ujjunk külső kerülete: 51mm-56mm)
6-8 ( a gyűrű belső átmérője: 16mm-18mm)
Csodálatos menyasszonyi jegygyűrű, kísérőgyűrű, karikagyűrű, esküvői kiegészítőnek, ajándéknak. Lepje meg kedvesét, vagy kényeztesse saját magát egy csodás ékszerrel.
Káprázatos megjelenés és bámulatos csillogás jellemzi!
Minden ékszer egyedi megrendelésre készül, ezért a szállítási idő kb. 2-3 hét.
Az ékszert kímélni kell a tűző naptól. A víz, a krémek, parfümök kikezdhetik a bizsut, ezért csak az öltözködés, szépítkezés legvégén vegyük fel őket. Tisztítása szarvasbőrrel ajánlott.
Cubic Cirkónia:
A gyémánt utánzata, sokan szintetikus gyémántnak is nevezik. A jó, kiváló minőségű cirkóniát, fénye és káprázatos csillogása miatt, sokan összekeverik a gyémánttal , pedig a cubic zirkóniát laboratóriumban állítják elő. Fénye, prizmái kristálytiszták, mentesek a zárványoktól, amik a gyémántot jellemzik. Természetes fényben a cubic cirkónia kő ragyog és tündököl. Szines változatban is gyártják, erőteljes, mély színek jellemzik, mint például zafír kék, topáz, tanzanite, ruby, pink, zöld és lila.
A cirkónia előállítása meglepően olcsó, ezért nagyon hamar elterjedt az ékszerészek körében. Eredetileg az Oroszok fejlesztették ki az űrprogram alatt, a lézerek optikájához használták. A gyémánt alternatíváját kutatták és így alkották meg a Cubic Zirconiát a szimultán gyémántot, melynek mutatói, tulajdonságai, keménysége kicsit marad csak le a gyémánttól.



Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 06:26
. Cirkónia Esküvői Karikagyűrű 18K Aranyozott Gyűrű - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése